Home Staging

T’ajudem a accelerar la venda del teu habitatge

El Home Staging és una tècnica que consisteix a fer alguns petits canvis en la decoració de casa teva aconseguint que sigui més atractiva pel mercat immobiliari.

Causar una bona primera impressió és imprescindible per a aconseguir captar l’atenció dels interessats. Els habitatges en venda a part de seduir han de destacar, ja que diferenciar-te de la competència assegura una venda més ràpida i, en la majoria dels casos, a un preu més atractiu.

Sabem què busca el comprador

Un dels errors típics en la venda i lloguer d’habitatges és mantenir el seu estat original, ja que els mobles es deterioren amb el pas del temps i una decoració antiquada pot tirar enrere al possible comprador.

Per això, és important no només modernitzar l’espai, sinó també rebaixar l’essència dels antics propietaris permetent així que el comprador pugui imaginar-se a la seva família vivint allà. Es tracta de despersonalitzar l’espai i escollir una decoració que pugui agradar a la majoria dels interessats.

En la majoria dels casos, la cuina i el lavabo seran determinants perquè la persona interessada decideixi si li agrada aquest pis o no. Pot semblar que no, però canviar les rajoles de la paret, afegir vinils decoratius amb acabat blanc o de fusta al mobiliari i dur a terme una renovació d’alguns elements decoratius com afegir quadres a les parets, pot canviar totalment la percepció de l’espai fent-lo molt més atractiu a la vista.

I què passa amb les oficines?

Els pisos i cases no son els únics que poden recórrer a aquesta tècnica per a fer l’habitatge més atractiu.  El Home Staging també és ideal per a oficines, despatxos, locals i qualsevol tipologia d’espai de treball.

En aquests casos el primer pas a donar és neutralitzar l’espai, ja que la majoria de les vegades les oficines estan decorades amb els colors corporatius de l’empresa. Així, quan es torna a posar al mercat convé pintar les parets amb colors neutres (blanc, beix, gris…) per tal que sigui vàlid per qualsevol nou ocupant. Molts dels espais compten amb una moqueta que també convé canviar, ja que mostra el pas del temps i no afavoreix a una imatge neta i cuidada, i més si hi ha marques de mobiliari o mampares que s’hagin canviat de lloc i han deixat marca.

Ho deixarem tot a punt per enamorar als interessats i que la nova empresa pugui personalitzar ràpidament i fàcilment les instal·lacions.